Misszió

A koronavírus-járvány megmutatta, hogy milyen kiszolgáltatottá tehet minket az információhiány. Bármikor veszélybe kerülhet a munkahelyünk, sőt, az életünk, és nem látjuk, meddig tart a fenyegetés, illetve milyen változásokat hozhat még a járvány. Vannak, akik még kevesebb tudással rendelkeznek a betegségről, a védekezés lehetőségeiről, ha bajba kerülnek. A Civil Tanács Egyesület, a Civil Kollégium Alapítvány az aHang és a Rendszerszint közös kampánya a mélyszegénységben élőknek juttatja el a járvány leküzdéséhez, hatásainak enyhítéséhez szükséges információkat. Célunk, hogy legalább 60 településen nyújtsunk információt a helyiek számára plakátok és szórólapok segítségével.

Támogass minket!

Kérünk támogasd pénzadománnyal, vagy nyomtatási felajánlással a szegregátumokban élő aktivistákat! Egyetlen nyomtatópatron vásárlásával újabb 1000 családhoz juttathatják el a nélkülözhetetlen információkat!
Támogass minket pénzadománnyal!

Most nagyobb szükség van az összefogásra, mint tavasszal – vagy eddig bármikor.

Amennyiben teheted, kérlek, támogasd most egy általad meghatározott összeggel azokat, akiknek semmijük sincs:

Kattints ide
Nyomtatási kapacitás felajánlása

Helyszínek

Nyíregyháza Jósaváros

Részetek

Nyírmihálydi

Részetek

Piliscsaba

Részetek

Rudolftelep

Részetek
0
település
0
szórólap
0
közösségi telefon

Csatlakozz!

Az alábbi űrlapok segítségével csatlakozhatsz projektünkhöz. Töltsd ki a szólap-igénylő űrlapot, hogy te is részt vehess saját településeden. Ha hírlevélben szeretnél értesülni sikereinkről, akkor a feliratkozás űrlapot töltsd ki.
Szórólap-igénylés
Hírlevél-feliratkozás

Hírek, sikerek

Szabolcsban folytatódtak a plakátozások!

Szabolcs megyébe, az ország egyik legszegényebb régiójába már eljutottak a plakátjaink! Nyíregyházán Józsvárosban több ponton megtalálhatóak az utcákon, megadva a nehéz helyzetben élők számára a

Elolvasom
Megkezdtük a plakátok postázását!

Elkezdődött a plakátok sokszorosítása és eljuttatása azokra a településekre és településrészekre, ahol az emberek a leginkább magukra maradtak ebben a nehéz időszakban, és ahol sok

Elolvasom

Partnereink

Országos Közösségszervező Műhely

Civil Kollégium Alapítvány

aHang

Civil Tanács Egyesület

Részvétel Hete