Lakjak jól vagy gyógyuljak meg?

A civilek minden követ megmozgatva segítenek a koronavírus-járvány miatt bajba jutottaknak. Azon kívül, hogy tartós élelmiszercsomagokat, fertőtlenítőszereket osztanak nekik, hasznos információkat juttatnak el hozzájuk. Most pedig azért küzdenek, hogy a megbetegedetteknek ne kelljen az étel és a gyógyszer közül választani.
A teljes cikket erről itt találod: https://magyarnarancs.hu/lokal/amikor-a-gyogyszerkivaltas-a-bevasarlassal-vetekszik-234601

Legutóbbi híreink

G.w.M is a kampányunk mellett

Varga Márk, azaz művésznevén G.w.M, korunk egyik legnépszerűbb rappere, a hazai zenei iparban meghatározó szerepe van és kampányunk mellé áll. “Oltass, hogy élhess!” projektünk keretein

Elolvasom
Forgács István: “Cigányok, oltakozzatok!”

Forgács István romaügyi szakértő véleménye szerint a roma szokások visszaszorításával illetve a civilek összefogásával elérhető a kitűzött cél, azaz hogy minél több roma, minél rövidebb idő alatt regisztrálva legyen a koronavírus elleni védőoltásra, valamint hogy meg is kapják azt.

Elolvasom
Covid-19 a szegregátumokban

A Civil Kollégium Alapítvány közösségszervezője, és a Rendszerszint munkatársa Bitó-Balogh Zsanett, aki egy olyan kis településen él, amit nagy százalékban romák laknak, ahol az információszegénység jellemző és ahol rohamosan elterjedt a vírus az utóbbi időben. Ezekről részletesebben is beszél Zsanett a következő cikkben.

Elolvasom